• 2282023288
  • mail@lyk-androu.kyk.sch.gr
  • 845 00 Άνδρος, Κυκλάδες

Εκπαιδευτική εκδρομή Β’ Λυκείου στην Αθήνα


Εντυπώσεις εκπαιδευτικής εκδρομής Β’ Λυκείου

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Περιδιαβαίνοντας στην Αρχαία Άνδρο, η εκδρομή της Β’ Λυκείου ήταν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη με νέες εμπειρίες, γνώσεις και διασκέδαση. Όλες αυτές τις μέρες οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς, επισκέφθηκαν, περιηγηθήκαν και ξεναγήθηκαν στο χώρο και στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Θέατρο Διονύσου, στην αρχαία αγορά, στο ναό του Ηφαίστου και στη στοά του Αττάλου. Τα απογεύματα, αφιερώθηκαν σε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσουν την πόλη της Αθήνας. Περπατήσανε στα γραφικά σοκάκια, ψωνίσανε souvenirs και απολαύσανε τοπικές γεύσεις.

Ήταν μια γεμάτη μέρα με έντονες συγκινήσεις και όμορφες αναμνήσεις που θα συντροφεύουν για πάντα όλη την ομάδα. Γενικά, η εκπαιδευτική εκδρομή ήταν μια πολύτιμη εμπειρία που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να διευρύνουνε τις γνώσεις τους σε διάφορους τομείς, να γνωρίσουν μια νέα περιοχή και τον πολιτισμό της, αλλά να έρθουν πιο κοντά ως τάξη και να δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές μας που οργάνωσαν την εκδρομή, καθώς και όλους τους συμμαθητές μας για την άψογη συμπεριφορά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *